ORDU / FATSA - Fatsa Özel Eğitim Uygulama Merkezi II. Kademe

Nis

Okulumuz ve Sami Yücel Özel Eğitim Uygulama Okulunun ortaklaşa düzenlediği program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Saygın Atinkaya yaptı.

Okulumuz ve Sami Yücel Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösterilerin katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendiği program, farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan " Eğitimde Feda Edilecek Tek Bir Fert Bile Yoktur" yazılı pankartın açılması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Programda ayrıca Fatsa Özel Eğitim Uygulama Okulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Lale Karalı rehberliğinde öğrencilerin yaptığı resimlerin bulunduğu sergi katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında 27 Mart 2024 tarihinde Fatsa İlçe Stadyumunda yapılan Özel Sporcular Ordu İl Birinciliği yarışmalarında okulumuz öğrencilerinden Ege EREN 100 mt koşu branşında il 2.si, gülle atma branşında il 2.si olmuştur. Yine öğrencilerimizden Kağan YÜKSEKTEPE 200 mt koşu branşında il 2.si, gülle atma branşında il 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, onları yarışmalara hazırlayan öğretmenimiz Dilek ARAT'a teşekkür ederiz.

Mrt

Sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştiren, tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılı sebebiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.

Mrt

5-A sınıfımız bugün Fatsa Gençlik Merkezindeki Fatsa Okçuluk Kulübünü ziyaret etmiştir. Öğrencimiz hocamızdan kısa bir eğitim alarak ilk ok atma deneyimini yaşadı. Bizi ağırlayan değerli hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okul-aile iletişimini artırmak amacıyla rehberlik servisimiz tarafından planlanan bir takvim doğrultusunda ev ziyaretlerimiz gerçekleştirilmektedir.

Şbt

Öğrencilerimizin sosyal becerilerini geliştirmek amacıyla yaşamın içinde olmaları için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda da 5-A ve 7-A Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleriyle birlikte ORMEK ve FATSA CITY'e ziyaret gerçekleştirdiler.Bizi ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları müdürlüğüne ve öğrencilerimizle ilgilenen kurs öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Bakanlığımız tarafından öğretmenlerimize gönderilen önlükler sahiplerine ulaştı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü öğretmen, öğrenci ve okul personelimizle birlikte kutladık. Okul Müdürü Teyfik ÖZTÜRK günün anlam ve önemine binaen konuşmasını yaptıktan sonra öğretmenlere hediyeleri takdim edildi. Pasta kesimi ve fotoğraf çekiminden sonra program son buldu.